Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

24 miljoen voor thuiswerkfonds

Netflex > Nieuws > 24 miljoen voor thuiswerkfonds

De landelijke overheid stort 24 miljoen euro in een fonds waaruit thuiswerken kan worden gestimuleerd. Dat zei minister Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur) woensdag tijdens de behandeling in de Tweede Kamer van de begroting van haar departement.

Door thuiswerken wil de VVD-bewindsvrouw het aantal files terugdringen. D66 vroeg Schultz om zo’n fonds, waaruit het midden- en kleinbedrijf (mbk) kan putten.
D66-Kamerlid Kees Verhoeven denkt dat met de maatregel vooral kleinere bedrijven over de drempel worden geholpen. Soms zorgt een relatief beperkt aantal minder auto’s op de weg al voor minder files.

„Veruit de meeste werkgevers zijn positief over thuiswerken maar lopen aan tegen de investeringen om thuiswerken goed mogelijk te maken”, aldus Verhoeven. „Dit kunnen kosten zijn voor benodigde software en hardware, maar ook voor organisatorische verandering. Voor kleinere bedrijven betekent dit een forse investering, terwijl de kostenbesparingen en productiviteitswinst pas later komen.”

Bron: De telegraaf.

Bent u die werkgever die positief tegenover thuiswerken staat? Netflex heeft diverse concepten ontwikkeld om thuiswerken succesvol binnen uw bedrijf te implementeren. Op zoek naar de oplossing die aansluit bij de verwachtingen en behoeften van uw business? Neem contact met ons op via info@netflex.nl of op het nummer 0184-430500