Kastanjelaan 6,

2982 CM Ridderkerk

+31 88 638 35 39

Partners

Partners

Netflex stelt u in staat slimmer, efficiënter en effectiever te werken middels ICT oplossingen. Wij doen dit samen met de grootste en meest ervaren partijen, waaronder Novell, Microsoft en VMware en via ons netwerk van gespecialiseerde partners.

Door uw belangrijkste doelstellingen op de eerste plaats te zetten kunnen wij met onze partners tot een passende totaaloplossing komen.

Microsoft

Netflex is als Gold Partner van Microsoft in staat alle Microsoft producten te leveren en te supporten met als toevoeging dat onze expertise veel verder reikt dan Microsoft alleen.

VMware

Netflex is al jaren een VMware Enterprise Partner doordat onze medewerkers zich het VMware-portfolio helemaal eigen hebben gemaakt. Dit betekent dat Netflex kan voorzien in de levering van licenties, renewals en technische ondersteuning met de volledige backup van VMware.

Micro Focus

Netflex is al jaren Novell Platinum Partner en hiermee één van de grootste Novell-partners in Nederland. GroupWise, Vibe, OES en Acces Manager zijn kenmerkend voor Novell en tevens gewilde producten waar specialisten mee werken.

GWAVA

Netflex heeft GWAVA in Nederland geïntroduceerd en is dan ook al enige tijd GWAVA Premium Partner, wat betekent dat wij Retain Certified Professionals in huis hebben die je alles kunnen vertellen over de verschillende Retain-producten.

SMS PASSCODE

SMS Passcode heeft de eerste oplossing die wereldwijde real-time One-Time-Password (OTP) platform combineert met een zeer veilig log-in proces ontwikkeld. Het biedt een ‘plug-en-play’ beveiliging voor standaard log-in systemen binnen zowel private als public cloudomgevingen.

Liquit

Liquit Workspace is een revolutionaire Self Service IT-Store. Liquit combineert Workspace Management, Applicatie distributie, IT-Store functionaliteit en IT-Automation. Voor de medewerkers van een organisatie is Liquit de plek waar ze middels een browser toegang krijgen tot alle IT-resources.

Hewlett Packard Enterprise

HPE is wereldwijd leverancier van technologieoplossingen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Het aanbod van HPE bestrijkt vele terreinen: de IT-infrastructuur, pc’s en toegangsapparatuur, wereldwijde services. Onze Solution Architects hebben bijna al hun oplossingen gestandaardiseerd op HPE hardware oplossingen.

Veeam

Veeam levert met Veeam Backup & Replication snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens. De software combineert back-up en replicatie in 1 oplossing, verhoogt de waarde van back-up en biedt nieuwe oplossingen voor virtuele VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V omgevingen.

Zerto

De oplossing waarbij continue datareplicatie en recovery waarmee Recovery Point Objectives van seconden en Recovery Time Objectives van minuten kunnen worden behaald. Zerto Virtual Replication is de eerste replicatie-technologie op hypervisorniveau met speling tussen virtuele infrastructuren en beschermt tegelijkertijd bedrijfskritische applicaties.

Top