Kastanjelaan 6,

2982 CM Ridderkerk

+31 88 638 35 39


sophos

Sophos

Sophos is een uitgebreide anti-virus oplossing. Sophos biedt complete endpoint, mobile, web en data security.


smspasscode

SMS PASSCODE

SMS Passcode heeft de eerste oplossing die wereldwijde real-time One-Time-Password (OTP) platform combineert met een zeer veilig log-in proces ontwikkeld. Het biedt een ‘plug-en-play’ beveiliging voor standaard log-in systemen binnen zowel private als public cloudomgevingen.


partner-liquit-logo

Liquit

Liquit Workspace is een revolutionaire Self Service IT-Store. Liquit combineert Workspace Management, Applicatie distributie, IT-Store functionaliteit en IT-Automation. Voor de medewerkers van een organisatie is Liquit de plek waar ze middels een browser toegang krijgen tot alle IT-resources.

Voor de IT-afdeling biedt Liquit allerlei mogelijkheden voor het samenstellen van een dynamische IT-werkplek. Met de Liquit Catalog kan de IT-afdeling alle IT-resources aan medewerkers uitserveren. Zij bepalen daarna zelf welke resources wanneer nodig zijn en krijgen – gebaseerd op rol, device en locatie – hun werkplek dynamisch aangeboden.

fortes

Fortes

Met de Principal Toolbox kan elk project en portfolio professioneel gemanaged worden dankzij ondersteuning voor PRINCE2, AgilePM, Stage Gate, MSP, Six Sigma, P3O, MoV, MoP en andere best practices.

partner-hewlett-packard-logo

HP

HP is wereldwijd leverancier van technologieoplossingen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Het aanbod van HP bestrijkt vele terreinen: de IT-infrastructuur, pc’s en toegangsapparatuur, wereldwijde services. Onze Solution Architects hebben bijna al hun oplossingen gestandaardiseerd op HP hardware oplossingen.


sepsoftware

SEP Sesam

SEP Sesam biedt complete Back-up, Restore en Recovery oplossingen, zowel voor server pakketten als voor cliëntsoftware. De software ontwikkelaar richt zich op verschillende type IT omgevingen, van een eenvoudige ‘single server’ oplossing tot complexe omgevingen met verschillende besturingssystemen. Omdat SEP haar software beschikbaar stelt aan de Open Source Community onderscheidt zij zich van overige back-up aanbieders. SEP maakt gebruik van meerdere, gelijktijdige streams van en naar back-up apparatuur en ondersteuning van Disk-to-Disk-to-Tape. Dit minimaliseert de vereiste tijd voor het uitvoeren van systeem backups.

Zerto Disaster Recovery (DR) & Virtual Data Replication Software  

Zerto

Zerto levert Disaster Recovery en Business Continuity software, specifiek voor grootschalig gevirtualiseerde datacenters en cloud-omgevingen.
De oplossing biedt continue datareplicatie en recovery waarmee Recovery Point Objectives van seconden en Recovery Time Objectives van minuten kunnen worden behaald. Zerto Virtual Replication is de eerste replicatie-technologie op hypervisorniveau met speling tussen virtuele infrastructuren en beschermt tegelijkertijd bedrijfskritische applicaties. Licenties lopen per virtual machine waardoor de software toepasbaar is binnen de private cloud, hybrid cloud en public cloud en kan daarnaast probleemloos worden toegevoegd aan een bestaande IT-infrastructuur. Zerto behoort hiermee absoluut tot de nieuwe generatie DR- en BC-oplossingen.


veeam

Veeam

Veeam levert met Veeam Backup & Replication snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens. De software combineert back-up en replicatie in 1 oplossing, verhoogt de waarde van back-up en biedt nieuwe oplossingen voor virtuele VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V omgevingen.


robvabu

ROVABU Software BV – Bundle Commander

Novell ZENworks Configuration Management gecombineerd met Bundle Commander biedt geavanceerde tooling voor de uitrol van Windows applicaties die systeem- en werkplekbeheerders een tijdsbesparing oplevert van meer dan 90 procent. Bundle Commander vereenvoudigt het aanmaken en configureren van Windows Bundles voor gangbare Windows applicaties.


exclaimer

Exclaimer

Exclaimer levert met haar Email Signature Design Services professionele HTML-handtekeningen die centraal vanuit de organisatie worden toegepast. Hierdoor beschikt iedere werknemer over een vooraf vastgestelde e-mailhandtekening met excellente weergave op alle mogelijke devices en geschikt voor alle e-mailclients.

Top