Kastanjelaan 6,

2982 CM Ridderkerk

+31 88 638 35 39

Waarom Staffing?

Het optimale gemak van flexibiliteit.
Behoefte aan tijdelijk personeel? Of gewoon geen tijd of niet voldoende kennis voor werving en selectie? Lastig, want uw organisatie moet vooruit. En daarvoor hebt u gekwalificeerde mensen nodig. Maar ook mensen die zich met uw organisatie verbonden voelen. Mensen met hart voor uw organisatie. Die het hart van uw organisatie kunnen vormen.

Gelukkig zijn personeel en diensten tegenwoordig ook flexibel beschikbaar. Door hiervan gebruik te maken, kunt u optimaal inspelen op de continue wijzigende behoefte van uw organisatie. Hierbij is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van deze flexibele mensen en diensten. Zodat u optimaal gemak ondervindt van deze flexibiliteit.

Uw voordelen:

  • De hoeveelheid personeel wordt optimaal afgestemd op het aanbod van werk
  • U kunt direct gekwalificeerd, up-to-date getraind personeel inzetten
  • Uw organisatie is flexibel
  • U betaalt alleen de gewerkte uren
  • U loopt zelf geen financiële risico’s bij ziekte of WIA
  • U kunt zich volledig concentreren op uw core business.

Waarom Netflex Staffing?

Uw betrouwbare partner voor de (flexibele) inzet van medewerkers.

Innovatief, energiek, flexibel en ervaren. Netflex staat als een van de meest gespecialiseerde staffing organisaties van Nederland al jaren klaar voor haar opdrachtgevers. Of het nu om kleine of grote bedrijven gaat, om nationale ondernemingen of multinationals. Op Netflex kunt u vertrouwen.

Bij ons gaat het altijd om kwaliteit. Zodat u die medewerker en die oplossing krijgt, die voor u en uw organisatie het beste is. Wat uw vraag ook is, Netflex heeft de oplossing.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat een breed pakket aan oplossingen zoals detachering en werving en selectie.

Bij alles wat we doen, is onze focus gericht op u en op het vergroten van de productiviteit van uw organisatie. Zodat u zich nog beter op uw kernactiviteiten kunt richten. Precies zoals u van een gespecialiseerd partner mag verwachten.

Netflex helpt organisaties succesvol te zijn en te blijven

Netflex staffing is in staat in te spelen op steeds veranderende wensen. Dit doen we door continue te ontwikkelen en innovatieve oplossingen te bieden. Met ons brede dienstenaanbod bieden wij voor elk wat wils en zorgen wij dat we altijd de beschikking hebben over de juiste mensen met de juiste skills. Ambitieus maar persoonlijk. Want bij ons staat u voorop.

Hoe wij dit waarmaken? Gewoon, door te zorgen voor een groot netwerk aan kandidaten. Door professionele Netflex medewerkers voor werving en selectie, die weten waar ze het over hebben. Door continue opleiding en het blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Deze unieke manier van werving en selectie zorgt ervoor dat onze kandidaten altijd aan het door u en ons samen opgestelde profiel voldoen. Zij zijn immers de basis van ons gezamenlijk succes!

Wij zijn ambitieus, ondernemend en bereid gepaste risico’s te nemen. Zo blijft uw flexibiliteit en kwaliteit altijd gegarandeerd. Dat is wat u mag verwachten van een professionele partner!

Uw voordelen

  • U hebt direct de beschikking over gekwalificeerde medewerkers
  • U werkt als partner met ons samen
  • U kunt zich volledig richten op uw core business, wij nemen u uw personeels- en salarisadministratie uit handen
  • U loopt minder financieel risico
Top