Kastanjelaan 6,

2982 CM Ridderkerk

+31 88 638 35 39

Waarom Staffing?

Het optimale gemak van flexibiliteit.
Behoefte aan tijdelijk personeel? Of gewoon geen tijd of niet voldoende kennis voor werving en selectie? Lastig, want uw organisatie moet vooruit. En daarvoor hebt u gekwalificeerde mensen nodig. Maar ook mensen die zich met uw organisatie verbonden voelen. Mensen met hart voor uw organisatie. Die het hart van uw organisatie kunnen vormen.

Gelukkig zijn personeel en diensten tegenwoordig ook flexibel beschikbaar. Door hiervan gebruik te maken, kunt u optimaal inspelen op de continue wijzigende behoefte van uw organisatie. Hierbij is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van deze flexibele mensen en diensten. Zodat u optimaal gemak ondervindt van deze flexibiliteit.

    Uw voordelen:

  • De hoeveelheid personeel wordt optimaal afgestemd op het aanbod van werk
  • U kunt direct gekwalificeerd, up-to-date getraind personeel inzetten
  • Uw organisatie is flexibel
  • U betaalt alleen de gewerkte uren
  • U loopt zelf geen financiële risico’s bij ziekte of WIA
  • U kunt zich volledig concentreren op uw core business.

Waarom Netflex Staffing?

Uw betrouwbare partner voor IT staffing medewerkers
Innovatief, energiek, flexibel en ervaren. Netflex staat als een van de meest gespecialiseerde staffing organisaties van Nederland al jaren klaar voor haar opdrachtgevers. Of het nu om kleine of grote bedrijven gaat, om nationale ondernemingen of multinationals. Op Netflex kunt u vertrouwen.

Bij ons gaat het altijd om kwaliteit. Zodat u die medewerker en die oplossing krijgt, die voor u en uw organisatie het beste is. Wat uw vraag ook is, Netflex heeft de oplossing. We zijn niet voor niets al jaren een toonaangevend speler op het gebied van IT Staffing.

Onze uitgebreide dienstverlening omvat een breed pakket aan oplossingen zoals detachering en werving en selectie. Daarnaast bieden wij remote support op de meest uiteenlopende vraagstukken.

Bij alles wat we doen, is onze focus gericht op u en op het vergroten van de productiviteit van uw organisatie. Zodat u zich nog beter op uw kernactiviteiten kunt richten. Precies zoals u van een gespecialiseerd partner mag verwachten.

Onze diensten

Innovatieve HR-oplossingen die uw organisatie maximaal ondersteunen

Top