Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Welkom bij Netflex. Persoonlijk en ambitieus.

Werken bij Netflex

Netflex is een sterk groeiende, dynamische en gezonde organisatie waar geen dag hetzelfde is met klanten in het bedrijfsleven, de zorg, educatie en lokale en regionale overheid. Onze projecten bij klanten verspreid over heel Nederland maken van elke dag een uitdaging. Kwaliteit, flexibiliteit, resultaat- en oplossingsgerichtheid zijn kenmerken van onze werkwijze en cultuur. Netflex combineert de flexibiliteit en korte lijnen van een kleine organisatie met de kracht en kennis van een volwaardige systemintegrator.

Klanttevredenheid en kwaliteit zijn onze drijfveren. Expertise maakt Netflex wat het is. Onze cultuur is open, informeel en gericht op groei. Bij groei denken we dan niet alleen aan pure groei van omzet en resultaat, maar juist aan persoonlijke groei en ontwikkeling van onze mensen. Netflex hecht veel belang aan kwaliteit en besteedt veel aandacht aan opleidingen, certificeringen, congressen en events. Netflex-ers zijn gedreven specialisten die deel uitmaken van een professionele en gezonde organisatie. Daarom Netflex!

Stage bij Netflex

Netflex ontvangt graag stagiairs/afstudeerders. Heel wat jonge mensen doen binnen onze muren hun eerste ervaringen op.

Wij hebben de status erkend leerbedrijf van ECABO gekregen omdat wij voldoen aan de kwaliteitsnormen en vanwege het takenpakket dat wij bieden.

School en praktijk zijn vaak twee werelden op zich. Werkervaring krijg je pas als je het geleerde in praktijk kunt brengen. Wij nodigen je daarom graag uit om de uitdaging bij ons aan te gaan en stage te komen lopen bij Netflex.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende baan in een organisatie met een open cultuur en opleidings- en groeimogelijkheden. Daarbij hoort ook een goed pakket van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat onder andere bestaat uit:

  • Een uitstekend salaris
  • Smartphone
  • Laptop
  • Leaseauto
  • Intensieve loopbaanbegeleiding
  • Goede pensioenregeling