Kastanjelaan 6,

2982 CM Ridderkerk

+31 88 638 35 39

UW
BUSINESS

ONS
UITGANGSPUNT

Hoe wij werken

Onze werkwijze is flexibel en wordt ondersteund door de PRINCE2 (projectmethodiek) en ITIL (Framework van beheerprocessen). Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit en voeren wij onze projecten en servicedienstverlening uit volgens afspraken en verwachtingen.

Wij zijn partner van onze opdrachtgevers waarbij wederzijds respect een voorwaarde is en uitdagingen gezamenlijk ondernomen worden. Hiermee gaan wij voor een lange-termijn-relatie wat voor beide partijen continuïteit en stabiliteit betekent.

Netflex doet dit samen met haar partners. De keuze van onze partners is gebaseerd op;

  • Gedegen oplossingen
  • Bewezen technologieën
  • Partnership
  • Hoge kwaliteitsnorm

Aanpak

Door de wensen en de achtergrond van onze opdrachtgevers  te begrijpen, zijn wij in staat een oplossing op maat te leveren zonder beperkingen.
De juiste oplossing bij de juiste behoefte, vinden wij door bestaande bouwstenen te combineren met onze concepten, waarmee wij tot een specifieke totaaloplossing komen voor onze opdrachtgevers.
Onze aanpak kenmerkt zich door schaalbaarheid (het eenvoudig vergroten) en flexibiliteit.

Kwaliteit

Wij meten middels klanttevredenheids- en personeelstevredenheids-onderzoeken onze prestaties. Netflex streeft naar zowel tevreden opdrachtgevers als medewerkers. Wij halen het optimale uit onszelf in samenwerking met onze relaties en partners.

Omdat wij kwaliteit in een hoog vaandel hebben staan en als een norm in ons DNA hebben opgenomen, zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers meer dan tevreden zijn en dus een hoge kwaliteitsbeleving hebben.

Kwaliteit is een moeilijk vast te leggen eenheid. Het makkelijkste kunnen wij u dit als volgt weergeven:

Kwaliteitsbeleving = Geleverde prestatie minus Verwachting

Top