Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Partners

Netflex stelt u in staat slimmer, efficiënter en effectiever te werken middels ICT oplossingen. Wij doen dit samen met de grootste en meest ervaren partijen, waaronder Microsoft, VMware, Hewlett Packard en via ons netwerk van gespecialiseerde partners.

Door uw belangrijkste doelstellingen op de eerste plaats te zetten kunnen wij met onze partners tot een passende totaaloplossing komen.

Netflex is als Gold Partner van Microsoft in staat alle Microsoft-producten te leveren en te supporten, met als toevoeging dat onze expertise veel verder reikt dan Microsoft alleen.

Lees verder

Netflex is al jaren een VMware Enterprise Partner omdat onze medewerkers zich het VMware-portfolio helemaal eigen hebben gemaakt. Dit betekent dat Netflex kan voorzien in de levering van licenties, renewals en technische ondersteuning met de volledige backup van VMware.

Lees verder

Liquit, een softwareontwikkelingsbedrijf met kantoren in Nederland en de Verenigde Staten, is gespecialiseerd in software voor het leveren van en toegang tot elke toepassing in een organisatie door het realiseren van de ultieme, moderne werkplek.

Liquit Workspace is een innovatieve softwareoplossing die alle soorten applicaties en diensten die op verschillende IT-platformen aanwezig zijn, samenbrengt in één volledig aanpasbare werkplek, waardoor de eindgebruiker geen hinder ondervindt, terwijl een consistente gebruikerservaring wordt gegarandeerd. Liquit Release & Patch Management is eenvoudig te integreren in de Liquit Workspace omgeving en biedt IT-teams de mogelijkheid om de configuratie, implementatie en patchen van applicaties te automatiseren.

Liquit kan gebruikt worden in diverse scenario’s zoals nieuwe Windows Virtual Desktop implementaties, een Hybride cloud omgeving, het mogelijk maken en ondersteunen van het personeel op afstand (WFH), Azure migraties, het leveren van de moderne, digitale werkplek. Liquit bespaart organisaties tijd, kosten en risico’s terwijl het de manier waarop organisaties applicaties leveren aan eindgebruikers op elk apparaat moderniseert. Zonder verstoring van het bedrijfsproces.

Liquit.
Elke applicatie. Elk platform. Elke gebruiker.

HP is wereldwijd leverancier van technologieoplossingen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Het aanbod van HP bestrijkt vele terreinen: de IT-infrastructuur, pc’s en toegangsapparatuur, wereldwijde services. Onze Solution Architects hebben bijna al hun oplossingen gestandaardiseerd op HP hardware oplossingen.

Heb je er ooit bij stilgestaan wat er zou gebeuren als je een belangrijk bestand in Office 365 kwijtraakt? De meeste organisaties hebben geen uitgewerkte oplossing voor Office 365. Met SkyKick kom je niet voor vervelende verassingen te staan.

Voor de meeste mensen is Office 365 niet meer weg te denken. Dit betekent dat het platform niet alleen belangrijk is voor jouw business, maar ook cruciale bestanden bevat. Office 365 maakt medewerkers productiever, maar wat gebeurt er op het moment dat er een bestand of e-mail per ongeluk in de prullenbak terecht komt en vervolgens verwijderd is? Wanneer het bestand daar verwijderd is, dan is het ook voorgoed verdwenen.

Lees verder

Multi-factor Authenticatie voegt vertrouwen toe aan het inlogproces door, op het moment van inloggen, meerdere factoren te gebruiken om de identiteit van de gebruiker te valideren. SMS PASSCODE authentiseert gebruikers door een real-time, sessie specifieke OTP (One- Time Passcode, oftewel éénmalige toegangscode) naar de mobiele telefoon van de gebruiker te sturen via push notificatie, sms, app, voice-call of e-mail. Nadat de OTP is gevalideerd, krijgt de gebruiker toegang. Zo simpel is het!

Lees verder

Veeam levert met Veeam Backup & Replication snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens. De software combineert back-up en replicatie in 1 oplossing, verhoogt de waarde van back-up en biedt nieuwe oplossingen voor virtuele VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V omgevingen.

Lees verder

Netflex is al jaren Novell Platinum Partner en hiermee één van de grootste Novell-partners in Nederland. GroupWise, Vibe, OES en Acces Manager zijn kenmerkend voor Novell en tevens gewilde producten waar onze specialisten uitstekend mee overweg kunnen.

Lees verder