Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Partners

Netflex stelt u in staat slimmer, efficiënter en effectiever te werken middels ICT oplossingen. Wij doen dit samen met de grootste en meest ervaren partijen, waaronder Microsoft, VMware, Hewlett Packard en via ons netwerk van gespecialiseerde partners.

Door uw belangrijkste doelstellingen op de eerste plaats te zetten kunnen wij met onze partners tot een passende totaaloplossing komen.

Netflex is als Gold Partner van Microsoft in staat alle Microsoft-producten te leveren en te supporten, met als toevoeging dat onze expertise veel verder reikt dan Microsoft alleen.

Lees verder

Netflex is al jaren een VMware Enterprise Partner omdat onze medewerkers zich het VMware-portfolio helemaal eigen hebben gemaakt. Dit betekent dat Netflex kan voorzien in de levering van licenties, renewals en technische ondersteuning met de volledige backup van VMware.

Lees verder

Liquit Workspace is een revolutionaire Self Service IT-Store. Liquit combineert Workspace Management, Applicatie distributie, IT-Store functionaliteit en IT-Automation. Voor de medewerkers van een organisatie is Liquit de plek waar ze middels een browser toegang krijgen tot alle IT-resources.

Voor de IT-afdeling biedt Liquit allerlei mogelijkheden voor het samenstellen van een dynamische IT-werkplek. Met de Liquit Catalog kan de IT-afdeling alle IT-resources aan medewerkers uitserveren. Zij bepalen daarna zelf welke resources wanneer nodig zijn en krijgen – gebaseerd op rol, device en locatie – hun werkplek dynamisch aangeboden.

HP is wereldwijd leverancier van technologieoplossingen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Het aanbod van HP bestrijkt vele terreinen: de IT-infrastructuur, pc’s en toegangsapparatuur, wereldwijde services. Onze Solution Architects hebben bijna al hun oplossingen gestandaardiseerd op HP hardware oplossingen.

Heb je er ooit bij stilgestaan wat er zou gebeuren als je een belangrijk bestand in Office 365 kwijtraakt? De meeste organisaties hebben geen uitgewerkte oplossing voor Office 365. Met SkyKick kom je niet voor vervelende verassingen te staan.

Voor de meeste mensen is Office 365 niet meer weg te denken. Dit betekent dat het platform niet alleen belangrijk is voor jouw business, maar ook cruciale bestanden bevat. Office 365 maakt medewerkers productiever, maar wat gebeurt er op het moment dat er een bestand of e-mail per ongeluk in de prullenbak terecht komt en vervolgens verwijderd is? Wanneer het bestand daar verwijderd is, dan is het ook voorgoed verdwenen.

Lees verder

Multi-factor Authenticatie voegt vertrouwen toe aan het inlogproces door, op het moment van inloggen, meerdere factoren te gebruiken om de identiteit van de gebruiker te valideren. SMS PASSCODE authentiseert gebruikers door een real-time, sessie specifieke OTP (One- Time Passcode, oftewel éénmalige toegangscode) naar de mobiele telefoon van de gebruiker te sturen via push notificatie, sms, app, voice-call of e-mail. Nadat de OTP is gevalideerd, krijgt de gebruiker toegang. Zo simpel is het!

Lees verder

Veeam levert met Veeam Backup & Replication snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens. De software combineert back-up en replicatie in 1 oplossing, verhoogt de waarde van back-up en biedt nieuwe oplossingen voor virtuele VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V omgevingen.

Lees verder

Netflex is al jaren Novell Platinum Partner en hiermee één van de grootste Novell-partners in Nederland. GroupWise, Vibe, OES en Acces Manager zijn kenmerkend voor Novell en tevens gewilde producten waar onze specialisten uitstekend mee overweg kunnen.

Lees verder