Kastanjelaan 6,
2982 CM Ridderkerk

Partners

Netflex stelt u in staat slimmer, efficiënter en effectiever te werken middels ICT oplossingen. Wij doen dit samen met de grootste en meest ervaren partijen, waaronder Microsoft, VMware, Hewlett Packard en via ons netwerk van gespecialiseerde partners.

Door uw belangrijkste doelstellingen op de eerste plaats te zetten kunnen wij met onze partners tot een passende totaaloplossing komen.

Netflex is als Gold Partner van Microsoft in staat alle Microsoft-producten te leveren en te supporten, met als toevoeging dat onze expertise veel verder reikt dan Microsoft alleen.

Lees verder

Netflex is al jaren een VMware Enterprise Partner omdat onze medewerkers zich het VMware-portfolio helemaal eigen hebben gemaakt. Dit betekent dat Netflex kan voorzien in de levering van licenties, renewals en technische ondersteuning met de volledige backup van VMware.

Lees verder

Netflex is al jaren Novell Platinum Partner en hiermee één van de grootste Novell-partners in Nederland. GroupWise, Vibe, OES en Acces Manager zijn kenmerkend voor Novell en tevens gewilde producten waar onze specialisten uitstekend mee overweg kunnen.

Lees verder

Netflex heeft GWAVA in Nederland geïntroduceerd en is dan ook al geruime tijd GWAVA Premium Partner. Dit betekent dat wij Retain Certified Professionals in huis hebben die alles kunnen vertellen over de verschillende Retain-producten.

Lees verder

SMS Passcode heeft de eerste oplossing ontwikkeld die wereldwijd real-time One-Time-Password (OTP) platform combineert met een zeer veilig log-in proces. Het biedt een ‘plug-en-play’ beveiliging voor standaard log-in systemen binnen zowel private als public cloudomgevingen.

Liquit Workspace is een revolutionaire Self Service IT-Store. Liquit combineert Workspace Management, Applicatie distributie, IT-Store functionaliteit en IT-Automation. Voor de medewerkers van een organisatie is Liquit de plek waar ze middels een browser toegang krijgen tot alle IT-resources.

Voor de IT-afdeling biedt Liquit allerlei mogelijkheden voor het samenstellen van een dynamische IT-werkplek. Met de Liquit Catalog kan de IT-afdeling alle IT-resources aan medewerkers uitserveren. Zij bepalen daarna zelf welke resources wanneer nodig zijn en krijgen – gebaseerd op rol, device en locatie – hun werkplek dynamisch aangeboden.

HP is wereldwijd leverancier van technologieoplossingen aan consumenten, bedrijven en instellingen. Het aanbod van HP bestrijkt vele terreinen: de IT-infrastructuur, pc’s en toegangsapparatuur, wereldwijde services. Onze Solution Architects hebben bijna al hun oplossingen gestandaardiseerd op HP hardware oplossingen.

Veeam levert met Veeam Backup & Replication snel, flexibel en betrouwbaar herstel van gevirtualiseerde applicaties en gegevens. De software combineert back-up en replicatie in 1 oplossing, verhoogt de waarde van back-up en biedt nieuwe oplossingen voor virtuele VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V omgevingen.

Zerto levert Disaster Recovery en Business Continuity software, specifiek voor grootschalig gevirtualiseerde datacenters en cloud-omgevingen.

De oplossing biedt continue datareplicatie en recovery waarmee Recovery Point Objectives van seconden en Recovery Time Objectives van minuten kunnen worden behaald. Zerto Virtual Replication is de eerste replicatie-technologie op hypervisorniveau met speling tussen virtuele infrastructuren en beschermt tegelijkertijd bedrijfskritische applicaties. Licenties lopen per virtual machine waardoor de software toepasbaar is binnen de private cloud, hybrid cloud en public cloud en kan daarnaast probleemloos worden toegevoegd aan een bestaande IT-infrastructuur. Zerto behoort hiermee absoluut tot de nieuwe generatie DR- en BC-oplossingen.

SUSE is sinds 2014 onderdeel van Micro Focus maar continueert haar activiteiten onder eigen naam. Het SUSE-portfolio bestaat uit commerciële open source-oplossingen voor zakelijke klanten middels Enterprise Linux, OpenStack Private Cloud, software-defined storage en overig beheer en optimalisatie van IT-infrastructuuroplossingen.